domingo, 1 de enero de 2017

COSTA D’EN BLANES-PALMA NOVA





Una excursió curta (4 quilòmetres) per damunt de la Serra de Na Burguesa amb unes vistes excepcionals.

Avui volíem fer una caminada matinal perque per les festes nadalenques no han pogut venir la meitat dels membres.


Així que els que erem, en partit cap a Sa Costa d’en Blanes i passant el semàfor i seguint cap amunt amb el cotxes pel carrer de Sant Eduard, arribam a un carrer que no te sortida a on hi ha un aparcament devora una barrera de ferro que porta al camí que se’n va cap al bosc.


La pendent del camí al principi es forta però tot duna puges a la cresta de la muntanya i després la caminada es fa molt suau i tranqui-la seguint l’ample camí entre el pinar.


El dia era excepcional, amb un Sol radiant i sense gens de vent, el que ens permetia albirar per la part Sud de la costa, el mar totalment en calma: Palma, Illetes, Palma Nova, Magalluf, Sa Porrassa fins al bosc de  Rafaubeig.


Per la part Nord, la Serra de Tramuntana amb el Galatzó, Sa Mola de S’Esclop, Calvià vila, Es Capdellà,etc.



En no res em arribat a la torre de vigilància que està damunt Palma Nova i allà em berenat gaudint de les vistes i de un dia d’hivern amb un Sol expléndid.


Després, uns quants han volgut arribar fins a les antenes mentre els altres els esperaven davall els pins.


Com havíem d’anar a dinar a L’Amadib de Palma Nova, em començat la davallada tira, tira, pel mateix camí que em pujat fins arribar a l’aparcament.


3 horetes de passeig per la natura, per un lloc molt adient per fer Nordic Walking, Muntain Bike o passejar simplement gaudint de les vistes d’aquesta zona Sud-Oest de l’illa.

Val la pena.

Molts d’anys per  tots!.
(Fotografíes Vicenç Trias i meves)


No hay comentarios:

Publicar un comentario